Naš cilj je da učinimo mladence srećnim i Vas uspješnim. Nasmomenat.com vam pruža skup alatki za profesionalno prikazivanje vašeg poslovanja I za jednostavniji pristup mladencima. Uz nas ćete mnogo lakše da nađete potencijalne kupce ili korisnike usluga širom BIH. Ako želite da sarađujete sa nama, pratite sledeće korake za registraciju:


uputstvo za nove korisnike 1

1. Registrujte se i dodajte svoj oglas

Izaberite jedan od ponuđenih Paketa, obavite registraciju. Nakon registracije, popunite formular za oglas, otpremite fotografije, dodajte linkove ka vašoj web stranici ili društvenim mrezama, postavite adresu, radno vrijeme i ostale informacije koje su relevantne za posjetioce.

Napomena: U slučaju da vaša djelatnost obuhvata više kategorija, obratite nam se na podrska@nasmomenat.com


uputstvo za nove korisnike 2

2. Potvrda oglasa i uvrštavanje u kategoriju

Nakon potvrde da je Oglas ispravan (potvrdu radimo manuelno, zbog toga je moguće da traje do 24h), pojaviće te se u odgovarajućoj kategoriji, tada će biti moguće da se oglas pronađe pomoću “traži” tipke u svim ponudama širom BIH, u odgovarajućoj kategoriji kao i u predloženim objavama koje svaki posjetilac dobije. (veličina I način prikazivanja objava zavisi od paketa koji ste izabrali, objave u kategoriji se prikazuju prema području koje posjetilac izabere )


uputstvo za nove korisnike 3

3. Budite prezentni i uspješni

Kroz vaš profil imate mogućnost da vas mnogo više korisnika usluga ili kupaca pronađe!
Vaš dalji posao je da mladence učinite srećnim kako bi vam ostavili pozitivne ocjene. Pomoću ocjena pomažemo posjetiocima da donesu dobre odluke. Kako bi ste dodatno povećali posjećenost na vašem profilu, odlučite se za jedan od dodatnih paketa koje nudimo.


 

Spremni, da učinite mladence srećnima?

Dodajte Vašu reklamu